Zwemles Den Haag

Bent u op zoek naar zwemlessen voor uw kind in Den Haag, waarin persoonlijke aandacht wordt gegarandeerd? 

Dan bent u bij De Zwemster aan het juiste adres. Wij bieden verschillende zwemlessen aan de hand van het niveau van uw kind, met een vaste gediplomeerde zwemdocent. Zo kunnen wij veel aandacht aan uw kind besteden en houdt u zelf ook zicht op de voortgang van de zwemles.

Onze groepen bestaan uit maximaal vijf kinderen per zwemdocent, waardoor we veel persoonlijke aandacht kunnen bieden en uw kind snel vooruitgang kan boeken tijdens de zwemles in Den Haag.

Als ouder/verzorger kunt u de zwemlessen met goed zicht volgen in het bad en de voortgang bijhouden via ons online leerlingvolgsysteem, Zwemscore. Ook kunt u online inhaallessen inplannen.

Waar staat Zwemster voor?

Bij De Zwemster geven we zwemles volgens internationaal erkende ENVOZ-normen en werken we met niveaus in plaats van badjes. Zo behaalt uw kind het ABC-diploma op zijn of haar eigen tempo en op een professionele manier.


Onze zwemdocenten zijn allemaal gediplomeerd en geven les vanuit het water, wat zorgt voor veel persoonlijke aandacht tijdens de zwemles.

Bij De Zwemster blijft uw kind zo lang mogelijk bij dezelfde docent, wat zorgt voor vertrouwen en een goede band tijdens de zwemles in Den Haag. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat De Zwemster dé plek is voor zwemles Den Haag.

Wilt u meer informatie over onze zwemlessen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze zwemlessen in Den Haag en onze werkwijze.

zwemles den haag

Zwemles Den Haag

Zwemles is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de veiligheid en gezondheid van uw kind. Met de persoonlijke zwemlessen in Den Haag, zoals aangeboden door De Zwemster, leert uw kind op een professionele en vertrouwde manier zwemmen en behaalt hij of zij een erkend diploma.

Bovendien is zwemmen een uitstekende oefening die de algehele gezondheid van uw kind kan verbeteren, zoals de spierkracht en het uithoudingsvermogen.

Heeft u interesse of vragen over de zwemlessen bij Zwemster?

Neem dan contact op met het contactformulier of stuur een Whatsapp bericht naar onderstaand telefoonnummer.

Ons telefoonnummer
Ons e-mailadres