U klikt hoogstwaarschijnlijk op deze pagina met het idee, ik vertrouw mijn kind aan een ander toe en ik ben benieuwd aan wie dat is.

Wij zijn Larissa Kuijpers en Daisy van Swieten. Samen runnen wij Zwemster. Met meer dan 30 jaar aan gezamenlijke ervaring met lesgeven zijn wij deze zwemschool gestart om de kinderen en hun zwemvaardigheden écht centraal te zetten! Wij geloven dat persoonlijke aandacht nodig is om een kind beter te laten zwemmen en doen dat naast onze kennis en ervaring met een hoop energie.

Daisy van Swieten

Ook ik was al heel vroeg in het zwembad te vinden. Mijn oma en moeder gaven zwemles waardoor ik al vroeg langs de badrand stond om te helpen met onder andere het gat vast houden. En zo kwam van een het ander. Inmiddels ben ik moeder van 2 jongens, al meer dan 15 jaar bevoegd zwemdocent en heb ik lang aan wedstrijdzwemmen gedaan. Vanuit het MBO ben ik als bewegingsagoog in een revalidatiecentrum gaan werken op de kinderafdeling waar ik het zwemmen ook veel als therapie heb ingezet. Inmiddels mag ik de titel Toegepast psycholoog dragen en werk ik als HR-adviseur bij SV Werkt.


Ik vind het belangrijk dat het leren zwemmen op een leuke en vertrouwde manier gaat. Het moet voor iedereen toegankelijk zijn. Zo ook voor dove en/of slechthorende kinderen. Zelf ben ik gebarentaalvaardig en wanneer uw kind bij mij zwemt zal de zwemles dan ook ondersteunt worden met gebarentaal.


Naast ons zijn al onze zwemdocenten opgeleide professionals met een passie voor zwemmen waarbij plezier voorop staat. U leert toch ook sneller wanneer u iets leuk vindt?

Larissa Kuijpers

Vanaf jongs af aan ben ik te vinden in het zwembad. Naast het behalen van alle zwemdiploma’s ben ik afgestroomd naar het waterpolo, met als hoogtepunt professioneel spelen in Barcelona op het allerhoogste niveau. 

Naast mijn waterpolo avontuur ben ik binnen het zwemles wereldje geen onbekende. Zo heb ik meer dan 10 jaar zwemles ervaring, cursussen en een opleiding opgezet voor (toekomstige) zwemdocenten en ben ik jarenlang locatie- en regiomanager geweest. Dit gebeurde allemaal nadat ik ben afgestudeerd als zwemdocent, bewegingsagoog en mijn HBO-opleiding heb afgerond op de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Nu een mooie stap om al deze ervaringen te bundelen tot het verzorgen van de beste zwemlessen op maat voor uw kind.

Heeft u interesse of vragen over de zwemlessen bij Zwemster?

Neem dan contact op met het contactformulier of stuur een Whatsapp bericht naar onderstaand telefoonnummer.

Ons telefoonnummer
Ons e-mailadres